Menu

Hieronder staat nu eindelijk het menu. Jullie kunnen nu zien wat er gegeten wordt om ook de inwendige mens te verwennen tijdens deze vakantie.

Dit jaar wordt het volledig Italiaans eten, daar had ik wel zin in.

Maandag 19 juni aankomst
Voorgerecht: Venkelsoep
Hoofdgerecht: Spaghetti bolognese en Linzen bolognese
Nagerecht: Fruitsalade met balsamicoazijn
Dinsdag 20 juni
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Lichte bonensalade
Voorgerecht: Bruschetta
Hoofdgerecht: Farfalle met lentekruiden - Gehaktballetjes in tomatensaus
Nagerecht: Chocolademousse eventueel met slagroom
Woensdag 21 juni
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Pizza
Voorgerecht: Me­loen en per­zik met en zonder parmaham
Hoofdgerecht: Carbonara met courgette - Vega carbonara met courgette
Nagerecht: Mango limoen sorbet
Donderdag 22 juni
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Spinazzi-bietensalade met cashewnoten
Voorgerecht: Paprikasoep
Hoofdgerecht: Rundervinken - Risotto met paddenstoelen - Salade
Nagerecht: Balsamico-aardbei met meringues
Vrijdag 23 juni
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Venkelsalade
Voorgerecht: Ca­pre­se met pe­ter­se­lie­pes­to
Hoofdgerecht: Saltimbocca / Portobello a la Romana - pasta - salade
Nagerecht: Tiramisu
Zaterdag 24 juni
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Pizza
Voorgerecht: Vitello tonato - oesterzwam tonato
Hoofdgerecht: Aubergine Parmagiana met Spaghetti aglio olio
Nagerecht: Latte alla portoghese
Zondag 25 juni
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. eventueel gebakken of gekookt ei
Lunch: Salade met citrusdressing
Voorgerecht: Ita­li­aan­se groen­te­soep met cham­pig­nons
Hoofdgerecht: Gevulde varkenshaas - gevulde avocado - brocolli - gnocchi - tomaten
Nagerecht: Zuppa inglese
Maandag 26 juni
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Per­li­ne met voor­jaars­groen­ten
Voorgerecht: Geurige paddenstoelensoep
Hoofdgerecht: Spinazielasagne - Gehaktlasagne
Nagerecht: Meloen met ricotta
Dinsdag 27 juni evt vrije dag
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Woensdag 28 juni
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: Ita­li­aan­se broods­oep met ge­gril­de cour­get­te
Voorgerecht: An­ti­pas­ti ge­ma­ri­neer­de oes­ter­zwam­men
Hoofdgerecht: Doperwtenrisotto met lamsstoof - Vegastoofschotel
Nagerecht: Aardbeien in rode-wijnsiroop
Donderdag 29 juni
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.
Lunch: geroosterd brood met paddenstoelen
Voorgerecht: Me­loen­krul­len met en zonder Par­ma­ham en ba­si­li­cum
Hoofdgerecht: Gevulde aubergine met en zonder vlees - salade - pasta
Nagerecht: Luchtig koffie-ijs
Vrijdag 30 juni - vertrek bij 10 dgn
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz.

2 opmerkingen:

  1. Potverdorie, het water loopt me nu al in de mond! Wat heerlijk allemaal. Nu verheug ik me nog meer op deze vakantie. Tot gauw allemaal. Hanny

    BeantwoordenVerwijderen