Dit jaar wordt het volledig Italiaans eten, daar had ik wel zin in.
Maandag 19 juni aankomst |
Voorgerecht: Venkelsoep |
Hoofdgerecht: Spaghetti bolognese en Linzen bolognese |
Nagerecht: Fruitsalade met balsamicoazijn |
Dinsdag 20 juni |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Lichte bonensalade |
Voorgerecht: Bruschetta |
Hoofdgerecht: Farfalle met lentekruiden - Gehaktballetjes in tomatensaus |
Nagerecht: Chocolademousse eventueel met slagroom |
Woensdag 21 juni |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Pizza |
Voorgerecht: Meloen en perzik met en zonder parmaham |
Hoofdgerecht: Carbonara met courgette - Vega carbonara met courgette |
Nagerecht: Mango limoen sorbet |
Donderdag 22 juni |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Spinazzi-bietensalade met cashewnoten |
Voorgerecht: Paprikasoep |
Hoofdgerecht: Rundervinken - Risotto met paddenstoelen - Salade |
Nagerecht: Balsamico-aardbei met meringues |
Vrijdag 23 juni |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Venkelsalade |
Voorgerecht: Caprese met peterseliepesto |
Hoofdgerecht: Saltimbocca / Portobello a la Romana - pasta - salade |
Nagerecht: Tiramisu |
Zaterdag 24 juni |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Pizza |
Voorgerecht: Vitello tonato - oesterzwam tonato |
Hoofdgerecht: Aubergine Parmagiana met Spaghetti aglio olio |
Nagerecht: Latte alla portoghese |
Zondag 25 juni |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. eventueel gebakken of gekookt ei |
Lunch: Salade met citrusdressing |
Voorgerecht: Italiaanse groentesoep met champignons |
Hoofdgerecht: Gevulde varkenshaas - gevulde avocado - brocolli - gnocchi - tomaten |
Nagerecht: Zuppa inglese |
Maandag 26 juni |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Perline met voorjaarsgroenten |
Voorgerecht: Geurige paddenstoelensoep |
Hoofdgerecht: Spinazielasagne - Gehaktlasagne |
Nagerecht: Meloen met ricotta |
Dinsdag 27 juni evt vrije dag |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Woensdag 28 juni |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Italiaanse broodsoep met gegrilde courgette |
Voorgerecht: Antipasti gemarineerde oesterzwammen |
Hoofdgerecht: Doperwtenrisotto met lamsstoof - Vegastoofschotel |
Nagerecht: Aardbeien in rode-wijnsiroop |
Donderdag 29 juni |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: geroosterd brood met paddenstoelen |
Voorgerecht: Meloenkrullen met en zonder Parmaham en basilicum |
Hoofdgerecht: Gevulde aubergine met en zonder vlees - salade - pasta |
Nagerecht: Luchtig koffie-ijs |
Vrijdag 30 juni - vertrek bij 10 dgn |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Potverdorie, het water loopt me nu al in de mond! Wat heerlijk allemaal. Nu verheug ik me nog meer op deze vakantie. Tot gauw allemaal. Hanny
BeantwoordenVerwijderenHi Hi Hanny, het wordt allemaal leuk!!
Verwijderen